Alege un acumulator extern de calitate pentru telefonul tau!

Exista o gramada de acumulatori externi pentru telefon pe piata. Cum sa alegi un acumulator extern (baterie externa) care  ti se potriveste?

Telefon Incarcare Acumulator Extern

 

Afla mai jos:

Capacitatea unui Acumulator Extern

Prima data trebuie sa-ti verifici bateria smarpthone-ului. Cauta pe google modelul si vezi la specificatii cati miliamperi are:

De exemplu un Samsung Galaxy Note 9 are o baterie cu o capacitate de 4000 mAh (miliamperi). Prin urmare daca vrei sa-ti incarci telefonul cel putin o data iti trebuie un acumulator extern cu o capacitate de minim 4000 mAh. Vrei sa-l incarci de 2 ori? Capacitate de 8000 mAh.

Desigur, telefoanele de generatie mai veche au baterii cu capacitate mai mica (2000-3000 mAh) deci pot fi reincarcate mai des decat cele de generatie noua.

Dar sa nu uitam despre compatibilitatea dintre acumulatorul extern si telefonul tau mobil, in special amperajul.

Amperajul unui Acumulator Extern

Acumulatorii extern transfera electricitate folosind 2 sloturi cu 2 amperaje: 1A si 2.1A.

Asta inseamna ca daca bagi telefonul in slotul usb (ala din stanga) cu 1A atunci telefonul se va incarca mai incet, mai ales daca e de generatie noua si are nevoie de amperaj mai mare.

Daca insa bagi telefonul mobil in slotus usb 2.1A atunci se va incarca mai repede.

Asta conteaza mai ales daca vrei sa incarci telefonul IN TIMP ce te il folosesti.

Daca vrei sa te uiti la filme sau sa te joci jocuri care mananca multa  baterie atunci clar trebuie sa-ti bagi telefonul la incarcat in slotul cu amperaj mai mare, 2.1 A.

Un alt lucru esential in alegerea perfecta a unui acumulator extern este:

Marimea si Greutatea unui Acumulator Extern.

Daca vrei sa-ti incarci telefonul de 100 de ori tot ce trebuie sa faci este sa iei bateria de la masina, sa-i adaugi un adaptor, si s-o cari dupa tine (zeci de kile) oriunde ai merge. Si ai rezolvat.

Baterie Masina

Glumesc. 🙂

Acumulatorii externi sunt facuti in asa fel incat sa stocheze cat mai multa energie in cat mai putin spatiu posibil. Si sa fie destul de usori incat sa nu fie o incovenienta.

In medie greutatea unui acumulator extern este sub 500 de grame – de obicei 200-300 de grame. In general cu cat un acumulator este mai greu cu atat contine mai multa electricitate stocata.

Marimea unui acumulator este de obicei cam cat cea a telefonului mobil, de obicei mai groasa.

 

Pretul unui Acumulator Extern:

Economie Bani

Probabil important daca ai un buget restrans. Dar sa fim seriosi – daca iti permiti un Iphone de ultima generatie probabil iti permiti sa dai cateva sute de lei pe un acumulator extern de ultima generatie, care sa te tina o gramada de vreme.

Daca insa ai un telefon la buget sau care costa cateva sute de lei atunci nu o sa vrei sa dai pe un acumulator extern jumatate din pretul telefonului.

Preturile pentru acumulatori externi de telefon variaza undeva intre 80 si 600-700 de lei prin urmare sunt accesibili oricarui buget.

Asta a fost tot dragii mei cititori, intr-un articol viitor voi veni cu cateva topuri care sa prezinte cele mai bune solutii pentru acumulatori externi de telefon.